SİVAS / YILDIZELİ - Yavu Ortaokulu

Yavu Ortaokulu

Yavu KöyüYıldızeli/SİVAS
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp,geleceğe ışık tutmak; Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz Yavu Orta Okulu olarak; Bütün öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak,onların; milli, manevi değerlere bağlı; kendine, ailesine, ülkesine, tarihine ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı, kararlı, paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Başarılar
2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TEOG SONUCU YERLEŞEN ÖĞRENCİLER 51 ÖĞRENCİMİZ AŞAĞIDAKİ OKULLARA YERLEŞMİŞTİR. FEN LİSESİ 2 ÖĞRENCİ, ANADOLU LİSESİ 20 ÖĞRENCİ, ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 11 ÖĞRENCİ, MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 7 ÖĞRENCİ, ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 11 ÖĞRENCİ. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında 3 öğrencimiz Bursluluk Sınavını kazanmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz futbol turnuvası ilçe 2´üncüsü olmuştur.
09:00-15.40
Ulaşım
Yavu Köyünde ikamet etmek mümkün olmakla beraber Sivas ve Yıldızeli´nden hareket eden öğretmen servisi vardır.
Taşımalı Öğrenci Servisleri
Köy
İlçeye 35 km İl merkezine 75 km.
Sportif Etkinlikler
FUTBOL TURNUVASI VOLEYBOL TURNUVASI MASA TENİSİ TURNUVASI SATRANÇ TURNUVASI SOKAK OYUNLARI ETKİNLİKLERİ
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI